Onze Waarden

We zijn familie

God houdt van iedereen. Elk persoon is waardevol voor Hem. Dat inspireert ons om net zoveel van anderen te houden als van onszelf. Vergeven is belangrijker dan gelijk hebben. En het ontwikkelen van een fijn karakter is belangrijker dan uitblinken in geestelijke gaven of natuurlijk talent.

Iedereen bouwt mee

God heeft ons allemaal uniek gemaakt. Onze verschillende gaven en talenten hebben we om in te zetten voor de ander. Door samen te werken komen ze meer tot ontplooiing en zal de kerk steeds meer van Gods veelkleurigheid weerspiegelen.

Gul en gastvrij

Gods wereld draait niet om Hemzelf: Hij gaf ons het beste wat Hij had. Wij kiezen ervoor om dat voorbeeld te volgen. Dat doen we door gul te zijn met ons geld, met onze energie en met onze tijd en ons hart en onze handen te openen voor mensen binnen én buiten de kerk.

We staan in de wereld

God houdt van deze wereld en ook wij zijn daar als kerk onderdeel van. Met onze woorden, muziek en sfeer bouwen we een kerkcultuur die begrijpelijk en van deze tijd is, zonder dat we concessies doen aan de inhoud van de boodschap. Omdat God van mensen houdt en het beste met ze voorheeft, zijn we betrokken bij de samenleving.

Alles is mogelijk

God is in staat meer te doen dan wij kunnen hopen, dromen, bidden of beseffen. Hij staat boven elke uitdaging, elk probleem en elke situatie. Wat er ook gebeurt in ons leven, we geloven dat met God alle dingen mogelijk zijn. Hij is voor ons – zelfs als we niet alles begrijpen – en laat ons nooit in de steek.